AFZUIGKAP | HAALT ALLE DAMPEN UIT JE KEUKEN HAALT DAMP EN ROOK UIT DE KEUKEN VERWIJDERT DE ERGSTE ETENSLUCHTJES IN DE KEUKEN
|
BALSAMICO | ITALIAANSE AZIJNSOORT, VEEL GEBRUIKT IN DE KEUKEN
|
BORSJTSJ | BIETENSOEP UIT DE RUSSISCHE KEUKEN
|
BOUREKA | HARTIG GEVULD GEBAK UIT DE ISRAELISCHE KEUKEN
|
CHURROS | ZOETE SNACK UIT DE SPAANSE KEUKEN
|
CRABCAKES | ZEEVRUCHTENKOEKJES UIT DE AMERIKAANSE KEUKEN
|
CULINAIR | ETIKET VOOR HET BETERE WERK UIT DE KEUKEN
|
GOMASIO | MET ZOUT VERMENGD SESAMZAAD UIT DE JAPANSE KEUKEN
|
HOISIN | DIKKE, DONKERE SAUS UIT DE CHINESE KEUKEN
|
KEBABS | GEBAKKEN-VLEESGERECHTEN UIT DE TURKSE KEUKEN
|
KIMCHI | GEFERMENTEERDE KOOL UIT DE AZIATISCHE KEUKEN
|
OLIJFOLIE | BASISPRODUCT UIT DE MEDITERRANE KEUKEN
|
OSSOBUCO | GESTOOFDE KALFSSCHENKEL UIT DE ITALIAANSE KEUKEN
|
PANCETTA | GEDROOGD BUIKSPEK UIT DE ITALIAANSE KEUKEN
|
POLENTA | MAISGRIESMEEL UIT DE ITALIAANSE KEUKEN
|
WARQADEEG | FLINTERDUN BESLAG UIT DE MAROKKAANSE KEUKEN
|
AANRECHT | OPEN PLEK IN DE KEUKEN OM BIJVOORBEELD TE SNIJDEN OPPERVLAK IN EEN KEUKEN WERKBLAD IN DE KEUKEN
|
AFSTRIJKEN | DOET MEN IN DE KEUKEN WEL MET EEN LEPEL
|
CHAPATI | PLAT BROOD ZONDER RIJSMIDDEL IN DE INDIASE KEUKEN
|
CHEFKOK | ZWAAIT DE SCEPTER IN DE KEUKEN
|