MOSTERD | PITTIG SAUSJE VAN ZADEN, AZIJN, WATER EN ZOUT
|
OSSOBUCO | GESTOOFDE KALFSSCHENKEL UIT DE ITALIAANSE KEUKEN
|
AFSTRIJKEN | DOET MEN IN DE KEUKEN WEL MET EEN LEPEL
|
AFZUIGKAP | HAALT ALLE DAMPEN UIT JE KEUKEN HAALT DAMP EN ROOK UIT DE KEUKEN VERWIJDERT DE ERGSTE ETENSLUCHTJES IN DE KEUKEN
|
BALSAMICO | ITALIAANSE AZIJNSOORT, VEEL GEBRUIKT IN DE KEUKEN
|
BITTER | DE VIJFDE SMAAK NAAST ZOET, ZOUT, ZUUR EN UMAMI
|
BORSJTSJ | BIETENSOEP UIT DE RUSSISCHE KEUKEN
|
BOUREKA | HARTIG GEVULD GEBAK UIT DE ISRAELISCHE KEUKEN
|
CHIPOTLE | GEROOKTE JALAPENO UIT DE MEXICAANSE KEUKEN
|
CHURROS | ZOETE SNACK UIT DE SPAANSE KEUKEN
|
CRABCAKES | ZEEVRUCHTENKOEKJES UIT DE AMERIKAANSE KEUKEN
|
CULINAIR | ETIKET VOOR HET BETERE WERK UIT DE KEUKEN
|
GEISHA | GEZELSCHAPSDAME UIT DE JAPANSE CULTUUR JAPANSE GEZELSCHAPSDAME JAPANSE TRADITIONELE ESCORT
|
GORGELEN | DIT DOE JE MET ZOUT WATER OM KEELPIJN TE VERZACHTEN
|
HOISIN | DIKKE, DONKERE SAUS UIT DE CHINESE KEUKEN
|
KARAMEL | GEBRANDE SUIKER, VAAK MET EEN SNUFJE ZOUT
|
KEBABS | GEBAKKEN-VLEESGERECHTEN UIT DE TURKSE KEUKEN
|
KIMCHI | GEFERMENTEERDE KOOL UIT DE AZIATISCHE KEUKEN
|
OLIJFOLIE | BASISPRODUCT UIT DE MEDITERRANE KEUKEN
|
PANCETTA | GEDROOGD BUIKSPEK UIT DE ITALIAANSE KEUKEN
|